- 125g unt;
- 250g faina;
- 2 oua.
Ingrediente umplutura:
- 400g ciuperci;
- 3 cepe;
- 200g smantana;
- 3 oua;
- sare, piper;
- patrunjel;
- cascaval ras.
Mod de preparare:
Pentru aluat, se amesteca toate ingredientele si aluatul rezultat se da la rece pentru 30 de minute. Apoi se taie ceapa marunt si ciupercile la fel si se calesc in putin ulei. Ouale se bat bine cu smantana. Dupa ce s-au calit ceapa si ciupercile, se amesteca cu ouale si smantana, patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se scoate aluatul de la rece si se intinde in forma.Apoi se inteapa cu o furculita pentru a se evita umflarea lui la copt. Se bagam 10 minute aluatul la copt la 180C. Apoi, se scoate forma din cuptor si se aseza umplutura. Deasupra se presara cascaval ras. Se bagam iar la cuptor aproximativ 40 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu