Blat de tort cu cacao

 Ingrediente:

  •  150g faina;
  • 6 oua;
  • 150g zahar;
  • 25g cacao;
  • 4 linguri ulei;
  • 2 pliculete de zahar vanilat
    Intr-un bol mare pentru mixer se adauga ouale, zaharul tos si zaharul vanilatsi se mixeaza foarte bine pentru aproximativ 10 minute sau pana cand ouale isi dubleaza volumul. Se incorporeaza usor si uleiul.
    Se adauga treptat faina si se amesteca usor cu o lingura, fara sa se piarda aerul din compozitie. La fel se procedeaza si cu cacaoa. Continuam cu miscari ample pana cand amestecul este omogen.
    Se tapeaza o tava de cuptor cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 30-40 de minute sau pana cand scobitoarea iese curata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard