Cartofi cu afumatura

Ingrediente:
  • 60g branza topita;
  • 150g cartofi fierti;
  • 2 carnati afumati;
  • 1 ceapa;
  • 3 oua;
  • 3 rosii;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 3 linguri smantana;
  • boia dulce;
  • nucsoara;
  • sare si piper;
  • cimbru si busuioc.
Se spala cartofii si se fierb in coaja in apa cu sare. Se taie rosiile si ceapa rondele. 
Intr-un vas de yena uns cu ulei, se pun cartofii curatati de coaja si taiati rondele, ceapa, rosiile si carnatii taiati la fel. 
Se face o pasta din branza topita, oua, smantana si condimente, apoi se toarna deasupra carnatilor. 
Se da tava la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard