Briose cu fulgi de ciocolata

Ingrediente:

  • 250g faina;
  • 200g zahar tos;
  • 1 plic praf de copt;
  • 2 oua;
  • 230ml lapte;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 150-175g ciocolata (preferabil amaruie, dar merge si cu lapte);
  • 100g unt moale;
  • 1 esenta de vanilie.
    In primul rand se sfarama ciocolata in bucatele. Intr-un bol de mixer se omogenizeaza zaharul tos cu untul moale. Dupa aproximativ 5 minute se adauga, pe rand, ouale. Se adauga si esenta de vanilie si se mixeaza totul inca 2-3 minute.
    Se adauga treptat jumatate din faina si jumatate din cantitatea de lapte. Se pune si restul de faina impreuna cu sarea si praful de copt. Se pune si restul de lapte.
    La final se adauga ciocolata maruntita. Se pun hartiile de briose in tava si se umplu cu compozitie. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25-30 de minute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard