Ruladă din pulpă de miel

Ingrediente:

  • pulpa din spate și 1 kg carne de miel;
  • 6 ouă;
  • 2 cepe mari;
  • sare, piper, verdeață;
  • 1 morcov mare fiert;
  • frunze de spanac opărit;
  • mărar verde;
  • ulei.
Mod de preparare:

Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o bați bine cu ciocanul pentru a se întinde cât mai mult. Călești ceapa, toci carnea prin sita măruntă, pui în tocătură sare, piper, verdeață și omogenizezi compoziția cu 2 albușuri. Separat, bați cu puțină sare gălbenușurile, încingi uleiul într-o tigaie mare și din gălbenușuri faci o omletă. Așezi pe bucata de pulpă tocătura din carne, pui deasupra omleta din gălbenușuri și o acoperi cu frunze de spanac opărite, cu cele de mărar și cu morcovul fiert. Rulezi totul de la margine, cu grijă, pui rulada în celofan, o legi la capete și o fierbi într-un vas cu apă clocotită, timp de 20 de minute.
Când este gata, scoți rulada, o pui sub teasc și, când s-a răcit, o tai în bucăți. Este o ruladă apetisantă, colorată. Servești rulada de miel cu salată verde.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard