Ciorba de pui

Ingrediente :
  • o ceapa
  • un morcov
  • telina
  • pui (pulpe superioare, ciocanele sau tacamuri)
  • delikat
  • o cutie de rosii in suc
  • bors
  • patrunjel
  • un ou
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui si se pune la fiert. Se curata legumele si se spala bine. Dupa ce s-a spumat carnea [parca asa se spune :P], se adauga legumele si delikatul. Se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga rosiile in suc si se mai lasa aprox. 10 min sa fiarba. Dupa care se pune si borsul [fiecare pune cat considera. Atentie insa! Nu puneti prea mult! Adevaratul gust se simte abia dupa cateva clocote!]. Se mai lasa 10 - 15 min la fiert. La final se adauga patrunjelul tocat si se opreste focul. Se bate un ou si se toarna in ciorba, amestecand cu o furculita.
Se mai poate adauga si un cartof, curatat, spalat si taiat patratele (se pune inainte de sucul de rosii).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard