Ceapa umpluta cu ciuperci, masline si nuci

Ingrediente:
  • 6 cepe
  • 200 g ciuperci proaspete sau din conserva
  • 150 g masline fara samburi
  • 100 g nuci
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare, piper
Mod de preparare:

Cureti cepele, le oparesti 10 minute in apa clocotita si dupa ce s-au inmuiat, le lasi sa se raceasca si le scoti miezul. Tai fideluta morcovii, telina si ciupercile curatate si miezul cepelor, apoi le inabusi in ulei cu o cana de apa timp de 10 minute. Adaugi apoi nucile maruntite, maslinele taiate bucatele, pui sare si piper dupa gust si dai compozitia deoparte. Umpli cepele (camasa cepei) cu amestecul de ciuperci si masline, le asezi intr-o craticioara, torni apa calda cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.
Dupa 15-20 minute le scoti, pui pasta de tomate desfacuta cu o ceasca de apa si mai lasi cepele la cuptor 10 minute.

* reteta pentru post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard