Prajitura cu sfecla rosie

Ingrediente:

  • 500 g sfecla rosie fiarta
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina
  • 250 g zahar brun
  • 100 g ciocolata de post
  • 2 mere
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • sare
Mod de preparare:

Sfecla o pasezi in blender. Piureul de sfecla obtinut il amesteci cu zahar, ulei, esenta de vanilie, ciocolata topita. Adaugi faina, praful de copt, sare si amesteci. Compozitia o pui in tava de copt, dupa ce a fost tapetata cu hartie de copt. Deasupra pui felii de mar, taiate subtiri. Dai la cuptor pentru 30-35 minute si probezi cu o scobitoare daca este coapta. Daca este gata, scobitoarea ramane curata.

* reteta de post

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More