Curcan in gutui

Ingrediente:

  • 4 gutui mari;
  • 400 g carne de curcan;
  • 1 ceapa rosie;
  • 100 g dovleac;
  • 2 linguri ulei;
  • 100 ml vin rosu;
  • sare, piper.
Mod de preparare:

TocaÅ£i carnea mărunt. Tocati ceapa ÅŸi dovleacul cât mai mărunt ÅŸi căliÅ£i-le împreună, cu puÅ£ină sare ÅŸi piper, în ulei. Când s-au înmu­iat, amestecati-le cu carnea tocată. CondimentaÅ£i ÅŸi umpleÅ£i cu acest amestec gutuile cărora le-aÅ£i eliminate cotoarele ÅŸi partea lemnoasă.
Puneti-le la cuptor, la foc potrivit, într-un vas termorezistent, cu vinul amestecat cu putină apă. La servire, puneţi câte o gutuie umplută pe câte o felie de pâine prăjită înmuiată în sosul de vin format în tavă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard