Piept de vitel cu fasole verde

Ingrediente:

  • 700g piept de vitel;
  • 100g unt;
  • 600g fasole verde;
  • 3 cepe;
  • 1 lingura faina;
  • 4 linguri suc de rosii;
  • 1,5l supa de zarzavat;
  • 1 legatura marar;
  • sare, piper.
Mod de preparare:


SpălaÅ£i pieptul de viÅ£el, tăiaÅ£i-l în bucăţi potrivite ÅŸi rumeniÅ£i-l în unt circa 10 minute, împreună cu ceapa, tocată mărunt. Adă­ugaÅ£i supa de zarzavat ÅŸi lăsaÅ£i să fiarbă la foc mic, circa 90 de minute. PuneÅ£i fasolea verde, sucul de roÅŸii ÅŸi făina desfăcută în 50 ml apă. PotriviÅ£i de sare ÅŸi piper ÅŸi lăsaÅ£i să fiarbă la foc mic încă 30 de minute. Spre sfârÅŸit, puneÅ£i mărarul tocat mărunt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard