Placinta Mojito cu menta

Ingrediente:
  • 250g pesmet din covrigei sarati pisati;
  • 5 linguri unt;
  • 250g crema de branza;
  • 100g zahar;
  • 2 lamai verzi (limes);
  • 3 linguri frunze de menta tocate marunt;
  • 400ml frisca pentru ornat.
Mod de preparare:

Amestecati untul cu pesmetul de covrigei. Cu pasta obtinuta tapetati o tava rotunda de tort in care ati pus folie de plastic. Amestecati cu mixerul crema de branza, zahar si menta. Adaugati sucul de limeta in amestecul de branza. Adaugati frisca, omogenizati si intindeti amestecul peste blat. Scoateti placinta din congelator, scoateti-o dfin tava si puneti-o pe un platou. Presarati deasupra, pe margine, un strat uniform de pesmet de covrgei si ornati cu felii subtiri de limes.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard